ЗА НАС

ЗА НАС

НАШАТА ФИРМА
МЕГА ТРЕЙДИНГ ЕООД е основана през 2006 година. Основната дейност на компанията е внос и търговия на едро и дребно на обков и аксесоари за мебели, предимно от чуждестранни производители.
Фирмата се стреми да бъде динамична и адаптивна към променливата пазарна среда. Сътрудничеството ни с утвърдени и переспективни компании ни дава възможност да предоставим на клиентите най-доброто: конкурентни цени, кратки срокове на доставка, качество и технологични решения.
Фирмената политика се основава на коректност, отговорно поведение, надеждност и лоялност към клиентите и партньорите. Важен принцип за нас е предлагането на продукти и услуги с гарантирано качество и произход, отговарящи на българските и европейските стандарти.
Цел и амбиция на компанията е да предостави на своите клиенти богата колекция от продукти и решения с добро качество, и същевременно на разумни и достъпни за българския пазар цени.
НАШИЯТ ЕКИП
cms-img
Нашите цели
Добро обслужване, персонален контакт и вярата на нашите клиенти в професионалното ни отношение са сред приоритетите на фирмата, както и защита интересите на търговските ни партньори.
МЕГА ТРЕЙДИНГ ЕООД провежда гъвкава ценова политика спрямо търговци на едро и производители. Ценовите отстъпки, начина на плащане, формата на обслужване и доставка са индивидуални и се договарят според специфичните нужди на съответния бизнес партньор.